Ρόχο για Σόλσκιερ: «Μου είπε να παίζει ο Μαγκουάιρ γιατί τον είχαν αγοράσει 80 εκατομμύρια»

Ο Μάρκος Ρόχο σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ αγωνιζόταν βασικός στην Γιουνάιτεντ επειδή τον είχαν αγοράσει με πολλά χρήματα.

Ρόχο για Σόλσκιερ: «Μου είπε να παίζει ο Μαγκουάιρ γιατί τον είχαν αγοράσει 80 εκατομμύρια»

Απασφάλισε ο Μάρκος Ρόχο!

Ο Αργεντίνος στόπερ σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Tyc Sports μίλησε για την εξαετία που πέρασε στο «Ολντ Τράφορντ», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν μια πολύ ικανοποιητική συνεργασία.

Ωστόσο, ο αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορ εξέφρασε και τα παράπονά του για την θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο ο Όλε Γκούναρ Σόσλσκιερ προτιμούσε τον Χάρι Μαγκουάιρ από τον ίδιο, προκαλώντας εντυπώσεις σε ολόκληρη την Αγγλία.

«Το 2019 ήμουν πολύ καλά στην Αγγλία, έπαιζα στο Europa League, αλλά ήμουν πολύ θυμωμένος με τον προπονητή επειδή έβαζε τον Μαγκουάιρ και όχι εμένα. Μια μέρα πήγα στο γραφείο του Σόλσκιερ και του είπα πως είναι λάθος το ότι δεν παίζω. Εκείνος μου είπε πως ο Μαγκουάιρ έπρεπε να παίζει όπως και να έχει, επειδή είχαν δώσει τόσα χρήματα για αυτον», ανέφερε αρχκά ο Ρόχο και εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Κάθε εβδομάδα έκανε τεράστια λάθη και είπα στον Σόλσκιερ: "Είσαι μπ@στ@ρδος, δεν γίνεται να μην με βάζεις". Ευτυχώς πλέον παίζει ο Λισάντρο Μαρτίνες και όχι ο Μαγκουάιρ»