Λίβερπουλ: Επιστρέφει ο Κονατέ με Τότεναμ

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Λήξη συναγερμού για Ζότα.

Λίβερπουλ: Επιστρέφει ο Κονατέ με Τότεναμ

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των "κόκκινων" για την μεσοβδόμαδη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εξηγεί μετά τον αγώνα ότι η απουσία του οφείλεται στην ανάγκη να αναρρώσει από τις πρόσφατες ενοχλήσεις.

Ο Γερμανός προπονητής δήλωσε ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν τραυματίστηκε και μιλώντας το πρωί της Παρασκευής επιβεβαίωσε ότι ο Γάλλος διεθνής είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα "σπιρούνια" στο Άνφιλντ την Κυριακή.

Ο Κονατέ μετρά φέτος 19 συμμετοχές με την Λίβερπουλ.

Εν τω μεταξύ, ο Ντιόγκο Ζότα "θα πρέπει να είναι εντάξει" παρά το βαρύ χτύπημα που δέχθηκε στο στάδιο του Λονδίνου.

Όταν ρωτήθηκε για μια γενική ενημέρωση για την κατάσταση της ομάδας, ο Κλοπ απάντησε: "Ο Ιμπού (Κονατέ) θα επιστρέψει. Υποθέτω ότι ο Ναμπί (Κεϊτά) θα προπονηθεί σήμερα - δεν πήρα ακόμα την ιατρική έκθεση, αλλά πιθανότατα. Ο Οξ (Τσάμπερλεϊν) είναι στην προπόνηση. Κανείς άλλος [δεν έχει επιστρέψει].

Έχουμε μερικούς παίκτες εκτός, όλοι γνωρίζουν γι' αυτούς, αλλά επιπλέον από το τελευταίο παιχνίδι... Ο Ντιόγκο (Ζότα) έπαθε ένα άσχημο χτύπημα στην πλάτη του, αλλά θα είναι εντάξει, θα δούμε πώς εξελίχθηκε. Πέρα από αυτό, θα πρέπει να είμαστε εντάξει".

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο παραμένει εκτός με μυϊκό πρόβλημα.