Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέλος η σεζόν για Νέκο Γουίλιαμς - Αμφίβολοι Αβονίγι και Νιακατέ

Ο Στιβ Κούπερ δηλώνει ότι αποτελεί "πλήγμα" για την Νότιγχαμ Φόρεστ και για τον Νέκο Γουίλιαμς το γεγονός ότι ο αμυντικός θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Premier League.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέλος η σεζόν για Νέκο Γουίλιαμς - Αμφίβολοι Αβονίγι και Νιακατέ

Ο Νέκο Γουίλιαμς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα στο σαγόνι, το οποίο υπέστη κατά τη διάρκεια της νίκης της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1 επί της Μπράιτον και, αν και η επέμβαση πήγε καλά, δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από το τέλος της περιόδου.

Ο Ουαλός διεθνής, 22 ετών, τραυματίστηκε όταν αυτός και ο συμπαίκτης του, Μπρέναν Τζόνσον, διεκδίκησαν αμφότεροι την μπάλα σε σέντρα του Μόργκαν Γκιμπς-Ουάιτ.

Και, καθώς ο Κούπερ προετοιμάζει την ομάδα του για ένα δύσκολο ταξίδι στην έδρα της Μπρέντφορντ αύριο, η Φόρεστ έχει επίσης αμφιβολίες για τους τραυματισμούς των Μούσα Νιακατέ και Ταϊβό Αβονίγι.

"Τα νέα δεν είναι καλά, όταν είδατε την σύγκρουση στον αγωνιστικό χώρο, φοβόσασταν τα χειρότερα και δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα, με το κάταγμα στο σαγόνι", δήλωσε ο Κούπερ.

"Έκανε εγχείρηση και πήγε καλά. Αυτό τον αποκλείει για τη σεζόν και τώρα βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση γι' αυτόν. Είχε επιστρέψει πρόσφατα στην ομάδα και έπαιζε καλά, είχε αυτοπεποίθηση και είχε ελατήριο στο βήμα του. Είναι ένα πλήγμα για εμάς και ένα πλήγμα για τον ίδιο".

Ο Γουίλιαμς είχε 20 συμμετοχές στην Premier League και 11 συμμετοχές ως αλλαγή μετά την μετακίνησή του από την Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών, ενώ πρόσφατα είχε φανεί πολύ πιο αποτελεσματικός σε ρόλο ακραίου αμυντικού, ενώ προηγουμένως είχε χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός.

Η Φόρεστ θα αξιολογήσει επίσης προσεκτικά τον Νιακατέ, ο οποίος επίσης κούτσαινε από νωρίς στη νίκη επί της Μπράιτον και τον Αβονίγι, ο οποίος ήταν σε θέση να συνεχίσει μετά από ένα βαρύ χτύπημα στον ώμο του, αλλά έκτοτε αισθάνεται τις επιπτώσεις του.

"Είναι ακόμα ασαφές με αυτόν, θα πρέπει να δούμε σε σχέση με αύριο, αλλά σίγουρα κάναμε το σωστό, γιατί ένιωσε κάτι στο παιχνίδι και μπορέσαμε να κάνουμε την αλλαγή", δήλωσε ο Κούπερ, όταν ρωτήθηκε για τον Νιακατέ.

"Όσον αφορά, όμως, την έκταση της διαθεσιμότητάς του, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε σχετικά με αυτό".

Η Φόρεστ έχει επί του παρόντος τουλάχιστον 11 παίκτες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός αυξανόμενου αριθμού κεντρικών αμυντικών, με τους ΜακΚένα (κλείδα), Μπολί (προσαγωγός), Μπιανκόνε (γόνατο) και, ενδεχομένως, τον Νιακατέ στη λίστα των τραυματιών.

"Είναι απογοητευτικό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εστιάζουμε υπερβολικά σε αυτό. Είναι ατυχές, ειδικά όταν πολλοί από αυτούς είναι τραυματισμοί εξ επαφής", πρόσθεσε ο Κούπερ.

"Αλλά έχουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε και θα επικεντρωθούμε στο σχέδιό μας για αυτό- σε αυτό που πρέπει να κάνουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι - και όχι στα παιδιά που δεν θα είναι μαζί μας".