Φορτούνα Ντίσελντορφ: Θα προσφέρει στους οπαδούς της δωρεάν εισιτήρια την επόμενη σεζόν

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ θα προσφέρει στους οπαδούς της δωρεάν εισιτήρια για ορισμένους από τους εντός έδρας αγώνες της την επόμενη σεζόν, στο πλαίσιο των σχεδίων της να βοηθήσει την πόλη και τους οπαδούς της να έρθουν πιο κοντά. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι το 20% των εσόδων που θα δημιουργηθούν θα πηγαίνει στην Ακαδημία και το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Θα προσφέρει στους οπαδούς της δωρεάν εισιτήρια την επόμενη σεζόν

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ η οποία μάχεται για την άνοδο από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, δήλωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε τουλάχιστον τρία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος για όλους τους οπαδούς που θα εγγραφούν για να συμμετάσχουν στην κλήρωση εισιτηρίων, με το κόστος να καλύπτεται από τους χορηγούς. Αυτό θα είναι μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος, με την Φορτούνα να λέει ότι έχει ως τελικό «στόχο να επιτρέπει την δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Φορτούνα , Αλεξάντερ Τζόμπστ, δήλωσε την Τετάρτη: «Ανοίγουμε το ποδόσφαιρο για όλους. Θα έχουμε ελεύθερη είσοδο για τους αγώνες πρωταθλήματος σε αυτό το γήπεδο.

Το ονομάζουμε "Φορτούνα για όλους", το οποίο μπορεί και θα μας οδηγήσει σε ένα επιτυχημένο μέλλον.

Η Φορτούνα παραμένει ένας σύλλογος και αυτός ο σύλλογος ανήκει στους φίλους και τα μέλη. Έχουμε την ευθύνη να θέσουμε τα θεμέλια για ένα επιτυχημένο μέλλον. Αυτή ήταν η πυξίδα μας».

Η ομάδα της 2. Bundesliga υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με τις εταιρείες Hewlett Packard Enterprise, Provincial, TARGOBANK και Common Goal για να μπορέσει να υλοποιηθεί το πρόγραμμα. Επιβεβαίωσαν επίσης ότι το 20% των εσόδων που θα δημιουργηθούν θα πηγαίνει στην Ακαδημία και το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ ένα άλλο 20% θα πηγαίνει στις ψηφιακές υποδομές και το γήπεδο.

Ο δήμαρχος του Ντίσελντορφ, Στίφεν Κέλερ, δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ως πρωτεύουσα του κρατιδίου, έχουμε φυσικό ενδιαφέρον για την ισχυρή Φορτούνα. Γι' αυτό, ως δήμαρχος, υποστηρίζω ενεργά τη νέα πορεία της Φορτούνα, η οποία θα ανοίξει το ποδόσφαιρο για όλους και θα το εδραιώσει περισσότερο στην πόλη.

Αυτή η μοναδική ιδέα δείχνει τι μπορεί να κάνει το Ντίσελντορφ και είναι μια νίκη για την αθλητική μας πόλη. Με την προοπτική της αρένας, επιδιώκουμε στενότερη συνεργασία. Τώρα θα επεξεργαστούμε από κοινού πώς ακριβώς μπορεί να μοιάζει μια τέτοια συνεργασία».

Το γήπεδο της Φορτούνα , το Merkur Spiel-Arena, έχει χωρητικότητα 54.600 θέσεων. Βρίσκεται στην έκτη θέση του πίνακα της 2. Bundesliga.