La Liga: Καστεγιάνος διέλυσε...Καστιγιάνους και Ζιρόνα-Ρεάλ 4-2!

Στραπάτσο για την Ρεάλ με 4-2 από την Ζιρόνα με όλα τα γκολ από τον Αργεντινό Τάτι Καστεγιάνος! Η Οσασούνα πέρασε από την έδρα της Κάντιθ (1-0) και ελπίζει για Ευρώπη.

 

La Liga: Καστεγιάνος διέλυσε...Καστιγιάνους και Ζιρόνα-Ρεάλ 4-2!

Από τα μεγαλύτερα «στραπάτσα» που έχει δεχτεί φέτος στη La Liga ήταν το αποψινό για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο απίστευτος Τάτι Καστεγιάνο της Ζιρόνα (δανεικός από τη Νιου Γιορκ Σίτι) πήρε παραμάζωμα την άμυνα του Αντσελότι και με ιστορικό καρέ οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο με 4-2. Η Ρεάλ έχει παρατήσει το πρωτάθλημα καθώς η απόστασή της από την Μπαρτσελόνα μπορεί πλέον να φτάσει στο -14, αλλά όχι κι έτσι…

Ο Καστεγιάνο έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στο 21ο αιώνα που έβαλε τέσσερα γκολ στην Ρεάλ στο ίδιο ματς! Τα δυο νωρίς στο πρώτο μέρος, ο Βινίσιους με κεφαλιά μείωσε για την Ρεάλ, αλλά ο 24χρονος Αργεντινός ήταν ασταμάτητος και σκόραρε άλλες δύο φορές στο β’ μέρος για να κάνει τους οπαδούς της ομάδας του περήφανους γι΄αυτή την επιτυχία και φυσικά να εκτοξεύσει τη δική του φήμη. Εκτελώντας με κάθε τρόπο, σουτ και κεφαλιές, τον άτυχο Λούνιν. Για την Ρεάλ απλά μείωσε ο Λούκας Βάσκεθ στο 85' από προσπάθεια του Βινίσιους.

Η Ζιρόνα απέχει πλέον έξι βαθμούς από την 6η θέση και την Βιγιαρεάλ, ενώ πιο κοντά ακόμη στο εισιτήριο για το Conference League βρέθηκε η Οσασούνα που με γκολ του Ρούμπεν Γκαρσία νίκησε 1-0 στην έδρα της Κάντιθ (παρά την αποβολή του Εζαλζουλί στο 85') και της έκανε τη ζωή πιο δύσκολη για το στόχο της παραμονής. Έμεινε στους δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με ματς περισσότερο.

Το προφίλ της 31ης αγωνιστικής

ΤΡΙΤΗ (25/4)

Κάντιθ-Οσασούνα 0-1

(62’ Γκαρσία)

Ζιρόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 4-2

(12’, 24’, 46’, 62’ Καστεγιάνος – 34’ Βινίσιους, 85' Βάσκεθ)

23.00 Μπέτις-Σοσιεδάδ

ΤΕΤΑΡΤΗ (26/4)

20.30: Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαγιόρκα, Χετάφε-Αλμερία

23.00: Θέλτα-Έλτσε, Ράγιο Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα

ΠΕΜΠΤΗ (27/4)

20.30: Βαλένθια-Βαγιαδολίδ, Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ

23.00: Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ