Τσάβι: «Δεν θα σταματήσω μέχρι το ποδόσφαιρο να είναι πιο δίκαιο για όλους»

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, όπου έκανε παράπονα για το χορτάρι του γηπέδου της Χετάφε, ο Τσάβι αποκάλυψε πως εδώ και χρόνια τον αποκαλούν... κηπουρό, γεγονός που όπως είπε δεν τον ενοχλεί.

Τσάβι: «Δεν θα σταματήσω μέχρι το ποδόσφαιρο να είναι πιο δίκαιο για όλους»

Ο Τσάβι μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής, όπου η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με την Χετάφε (0-0), έκανε έντονα παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο προπονητής των μπλαουγκράνα σε νέες δηλώσεις του αποκάλυψε το παρατσούκλι που του έχουν δώσει εδώ και αρκετά χρόνια οι φίλαθλοι των αντιπάλων ομάδων, επειδή αναφέρεται αρκετά συχνά στην κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός ανέφερε πως τον αποκαλούν συχνά... κηπουρό, αλλά αυτό δεν πρόκειται να τον εμποδίσει να ασκεί κριτική για όλα, προκειμένου να γίνει το ποδόσφαιρο δίκαιο για όλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάβι:

Για το παρατσούκλι του:

«Το να με αποκαλούν κηπουρό είναι κάτι που έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν με νοιάζει και δεν πρόκειται να σταματήσω. Καλύτερα κηπουρός παρά κάτι άλλο. Δεν θα σταματήσω μέχρι το ποδόσφαιρο να είναι πιο δίκαιο για όλους. Ίσως συνεχίσουν να με λένε κηπουρό και τα χρόνια που θα έρθουν».

Για τη διαφορά των 11 βαθμών που έχει η ομάδα του από τη Ρεάλ:

«Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ, σκέφτομαι το πώς θα κατακτήσουμε την Liga. Θα πρέπει να σκεφτείτε πού ήμασταν πέρυσι. Η σύγκριση είναι με πέρυσι, όχι με την ομάδα που κέρδιζε τρεμπλ.

Υπάρχουν ακόμη 24 πόντοι για να διεκδικήσουμε και είμαστε στο +11. Ο Αντσελότι έχει απόλυτο δίκιο και το παίρνω ως εύσημο ότι η διαφορά της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ δεν φανερώνεται από τους 11 πόντους που χωρίζουν τις δύο ομάδες».