Κλοπ: «Οι συζητήσεις για αθλητικό διευθυντή κινούνται στην σωστή κατεύθυνση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι οι συζητήσεις «πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση», καθώς η Λίβερπουλ αναζητά τον ιδανικό υποψήφιο για να γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής της αυτό το καλοκαίρι.

Κλοπ: «Οι συζητήσεις για αθλητικό διευθυντή κινούνται στην σωστή κατεύθυνση»

Ο Τζούλιαν Ουόρντ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και θα κάνει ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο - μόλις 12 μήνες αφότου ανέλαβε επίσημα την θέση του Μάικλ Έντουαρντς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν περιμένει να αλλάξει η δομή του συλλόγου, με την Λίβερπουλ να ακολουθεί την οδό του εξωτερικού διορισμού.

"Δεν συμμετέχω στις συζητήσεις (με πιθανούς υποψηφίους), αλλά στις συζητήσεις γύρω (από το ποιον θα κυνηγήσουμε) τότε, ναι", δήλωσε ο Κλοπ.

"Δεν είμαι το άτομο στον σύλλογο που μπορεί να δώσει μια πραγματική απάντηση για το πού βρίσκεται. Αυτό είναι στα χέρια άλλων ανθρώπων, αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει όλα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πόσοι σύλλογοι υπάρχουν εκεί έξω χωρίς αθλητικό διευθυντή τώρα; Σχεδόν όλοι έχουν έναν, επειδή είναι λογικό.

Δεν έχει να κάνει με το πώς ένας προπονητής συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων, αλλά με την διαδικασία. Αν ένας προπονητής πρέπει να το κάνει αυτό, δεν έχω ιδέα πώς το έκαναν τα παιδιά στο παρελθόν. Μιλώντας με όλους τους ατζέντηδες, όλα αυτά τα πράγματα, μιλώντας για μια λίρα εδώ και μια λίρα εκεί. Δεν υπάρχει περίπτωση. Χρειάζεσαι ανθρώπους γι' αυτό.

Ναι, είμαι ευχαριστημένος με τη δομή. Ο τύπος ή η κυρία που θα πάρουμε θα είναι απολύτως σωστός, αλλά δεν έχω να πω τίποτα αυτή τη στιγμή".

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τετάρτης στην Premier League, στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και ο Ναμπί Κεϊτά παραμένουν στο περιθώριο, αλλά και οι δύο σημειώνουν πρόοδο.

"Ο Ιμπού, πρέπει να δούμε πώς είναι με αυτόν, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μάλλον θετικός", πρόσθεσε ο Κλοπ.

"Αυτή την εβδομάδα, όχι για τον Μπόμπι, αλλά ελπίζω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι πιο κοντά. Αν όλα πάνε καλά, νομίζω ότι ο Νάμπι θα μπορούσε να είναι σε μερική προπόνηση σήμερα".