Μουρίνιο: «Μπορεί να βάλω τον… Τότι να παίξει κόντρα στη Μίλαν»

Με χιούμορ απάντησε ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα του ενόψει του κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί κόντρα στη Μίλαν.

Μουρίνιο: «Μπορεί να βάλω τον… Τότι να παίξει κόντρα στη Μίλαν»

Η Ρόμα δεν τα κατάφερε στο Μπέργκαμο και ηττήθηκε 3-1 από την Αταλάντα στην 31η αγωνιστική του Καμπιονάτο, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την τέταρτη Μίλαν.

Το προσεχές Σάββατο (29/4) οι «τζιαλορόσι» υποδέχονται τους «ροσονέρι» στο «Ολίμπικο» σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για το εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Στη Ρόμα ωστόσο, ο προβληματισμός του προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο είναι έντονος, μιας και δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς παίκτες λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο αιώνιος αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, μιλώντας στο «DAZN» έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου τεχνικού για το έργο του στο σύλλογο, λέγοντας πως «τώρα είμαι ακόμα πιο σίγουρος πως με εσένα θα πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa. Πάντα θα σε υποστηρίζουμε γιατί το αξίζεις», με τον Μουρίνιο να απαντάει:

«Σε ευχαριστώ, δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά θαύμα είναι αυτή η ενσυναίσθηση μεταξύ των ομάδων και όλων εσάς των φιλάθλων. Στο Ολίμπικο ή εκτός, ο κόσμος κατανοεί τις αρχές αυτού του αγώνα. Παίζοντας καλά ή άσχημα, κερδίζοντας ή χάνοντας, με τραυματισμούς ή όχι, παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος. Ίσως να σε χρειαστούμε το Σάββατο, αλλά ειλικρινά χρειάζομαι περισσότερο τον Αλνταΐρ από εσένα».