Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χειρουργήθηκε ο Μαρτίνες

Ο Λισάντρο Μαρτίνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κάταγμα στο πόδι που έβαλε τέλος στη σεζόν του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χειρουργήθηκε ο Μαρτίνες

Ο Αργεντινός διεθνής παίκτης υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο κατά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Europa League με την Σεβίλλη την Πέμπτη.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έπεσε στο πάτωμα κρατώντας το δεξί του πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί από αντίπαλους παίκτες εκτός γηπέδου στο 86ο λεπτό της ισοπαλίας 2-2 στο Old Trafford, αποχωρώντας τελικά με φορείο.

Περαιτέρω εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους του συλλόγου και την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Ο Μαρτίνες δημοσίευσε μια ενημέρωση στο Instagram μετά την επέμβαση.

"Όλα πήγαν πολύ καλά, χάρη στον Θεό!", έγραψε χαρακτηριστικά. "Πολλές ευχαριστίες για όλα τα μηνύματά σας. Τώρα επικεντρώνομαι στην ανάρρωση".

Από τότε που ήρθε από τον Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι, ο Μαρτίνες έχει ξεχωρίσει για τον σύλλογο, αναπτύσσοντας μια αποτελεσματική συνεργασία με τον Ραφαέλ Βαράν στην καρδιά της άμυνας της Γιουνάιτεντ.

Ο αμυντικός, ο οποίος ήταν σημαντικό μέλος της ομάδας της Αργεντινής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον Δεκέμβριο, έχει πραγματοποιήσει 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων 27 στην Premier League, σημειώνοντας ένα γκολ.

Στο ίδιο παιχνίδι, ο Βαράν αποχώρησε με τραυματισμό στο πόδι και ενώ ο τραυματισμός αυτός αξιολογείται ακόμη, υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να επιστρέψει πριν από το τέλος της σεζόν.