Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφουν Βινίσιους και Κρόος με Τσέλσι

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος και ο εξτρέμ Βινίσιους Τζούνιορ θα είναι διαθέσιμοι για το ταξίδι στην έδρα της Τσέλσι για το Champions League αφού έμειναν εκτός από την νίκη του Σαββάτου επί της Κάδιθ, όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφουν Βινίσιους και Κρόος με Τσέλσι

Ο πρώην διεθνής Γερμανός Τόνι Κρόος και ο διεθνής Βραζιλιάνος Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος έχει πετύχει 21 γκολ φέτος, έμειναν εκτός της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 επί της Κάδιθ για να τους βοηθήσει να αναρρώσουν από μυϊκές καταπονήσεις στα πόδια.

"Δεν μπορούσαν να παίξουν σήμερα επειδή είχαν ενοχλήσεις," δήλωσε ο Αντσελότι στους δημοσιογράφους το Σάββατο.

"Αλλά αύριο (Κυριακή) θα προπονηθούν και θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την Τρίτη".

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Τρίτη την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League, έχοντας νικήσει με 2-0 τον λονδρέζικο σύλλογο στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της.

Η ομάδα προπονήθηκε μετά την νίκη επί της Κάδιθ και, όπως όλα δείχνουν, μόνο ο Φέρλαντ Μεντί θα λείψει στο Λονδίνο.

Ο Αντσελότι επέμεινε ότι ο πολύπειρος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά αισθάνεται "φρέσκος" παρά το εξαντλητικό πρόγραμμα.

"Η ομάδα είναι σωματικά καλά, όλοι είναι σε καλό επίπεδο. Η ομάδα έχει ενέργεια", δήλωσε ο Αντσελότι.

"Το γεγονός ότι έχουμε έναν 35χρονο παίκτη που έπαιξε ένα φανταστικό παιχνίδι την Τετάρτη (με την Τσέλσι) και έπαιξε ξανά σήμερα, αυτός είναι ο Καρίμ. Είναι ένα σημάδι ότι τα πάμε καλά.

Ήταν μια σκέψη πριν από το παιχνίδι (να τον ξεκουράσουμε), αλλά τον βλέπω τόσο καλά και τόσο φρέσκο. Ήταν μια χαρά μέχρι το τέλος. Ήταν λυπημένος γιατί δεν σκόραρε, αλλά συνδυάστηκε με τον Ροντρίγκο. Ήταν χαρά μου να τον βλέπω γιατί ήθελα να απολαύσω το παιχνίδι του".