Κρίσταλ Πάλας: Η αγωνιστική αναγέννηση των «αετών» με τον 75χρονο Χόντσον

Ο 75χρονος Ροι Χόντσον επανέφερε την Κρίσταλ Πάλας στον δρόμο των επιτυχιών και την οδηγεί στην παραμονή στην Premier League.

Κρίσταλ Πάλας: Η αγωνιστική αναγέννηση των «αετών» με τον 75χρονο Χόντσον

Δικαιωμένη θα πρέπει να αισθάνεται η διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας για την επιλογή της να προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία τον 75χρονο Ροι Χόντσον στη θέση του Πατρίκ Βεϊρά. Ο τελευταίος απολύθηκε από τον πάγκο στα μέσα του περασμένου μηνός, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων που έφεραν την ομάδα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και αντιμέτωπη με τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Μετά την απομάκρυνση του Γάλλου ωστόσο, ο σύλλογος του Λονδίνου όχι μόνο δεν έχει «στραβοπατήσει» με τον Χόντσον στον πάγκο, αλλά μετράει και ένα σερί τριών νικών, που του έχουν επιτρέψει να απομακρυνθεί αρκετά πλέον από τη διακεκαυμένη ζώνη και να συνάμα να έχει πλησιάσει στους τρεις μόλις πόντους την Τσέλσι (σε ισάριθμα ματς).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στο διάστημα της νέας «θητείας» του 75χρονου Χόντσον στο σύλλογο, είναι ότι από τη μέρα που ανέλαβε τα «ηνία» οι «αετοί» έχουν πετύχει εννέα γκολ σε αυτά τα τρία τελευταία τους παιχνίδια στην Premier League, όσα είχαν καταγράψει στα προηγούμενα… 16 ματς τους στο πρωτάθλημα, ήτοι από τον περασμένο Νοέμβρη μέχρι και τον προηγούμενο μήνα.

Μένει να φανεί αν η Κρίσταλ Πάλας θα συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία, ενώ υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη παρουσία του Χόντσον στο σύλλογο, καθώς βρισκόταν στον πάγκο και την περίοδο 2017-2021.