Γουέστ Χαμ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σκαμάκα

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Τζιανλούκα Σκαμάκα θα υποβληθεί σε επέμβαση για τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Γουέστ Χαμ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σκαμάκα

Ο 24χρονος Τζιανλούκα Σκαμάκα έχασε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Γουέστ Χαμ λόγω τραυματισμού και θα απουσιάσει και πάλι την Κυριακή, όταν η ομάδα του θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, δήλωσε την Παρασκευή: "Τα μόνα νέα είναι ότι ο Τζιανλούκα Σκαμάκα θα υποβληθεί αύριο (Σάββατο) σε επέμβαση στο γόνατό του, οπότε θα μας λείψει (απέναντι στην Άρσεναλ)".

Ο Σκαμάκα είχε μείνει στο παρελθόν τέσσερα παιχνίδια εκτός με τραυματισμό στο γόνατο τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, πριν επιστρέψει για να παίξει ρόλο στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την ΑΕΚ Λάρνακας για τους "16" του Europa Conference League.

Στη συνέχεια ο Ιταλός επέστρεψε από διεθνείς υποχρεώσεις με τραυματισμό στο γόνατο και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί.

Ο Σκαμάκα είχε μια δύσκολη σεζόν από τότε που ήρθε στη Γουέστ Χαμ από την Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι. Οι τραυματισμοί και η φόρμα του τον έχουν περιορίσει σε μόλις 16 συμμετοχές στην Premier League μέχρι στιγμής φέτος, με μόλις 11 από αυτές από την αρχή.

Έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μόνο τρία από αυτά έχουν έρθει στο πρωτάθλημα.

Η ίδια η Γουέστ Χαμ αντικατοπτρίζει τις εγχώριες δυσκολίες του Σκαμάκα, με την ομάδα του Μόγιες να είναι 14η στην Premier League και μόλις τρεις βαθμούς μπροστά από τη ζώνη του υποβιβασμού με εννέα αγωνιστικές να απομένουν.

Ο Μόγιες μίλησε επίσης για τις προκλήσεις του προγράμματος καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η οποία διακόπηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και είδε την Γουέστ Χαμ να φτάνει στα προημιτελικά του Conference League.

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιλέξουμε και να διαλέξουμε τους σωστούς παίκτες σε διαφορετικές στιγμές", πρόσθεσε. "Νομίζω ότι είμαστε λίγο πιο ανθεκτικοί και συνηθισμένοι στα παιχνίδια απ' ό,τι στο παρελθόν.

Αλλά υπάρχει η ψυχολογική πρόκληση της Πέμπτης-Κυριακής, η οποία κάνει τα πράγματα πραγματικά δύσκολα. Το θέμα είναι μόνο η αποκατάσταση και η επιστροφή των παικτών και η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία".