Μπενασέρ: «Είμαι ερωτευμένος με την Μίλαν»

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ σε δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους που αγαπάει τόσο πολύ τη Μίλαν, ενώ αναφέρθηκε και στην συμβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις πρόσφατες επιτυχίες των ροσονέρι.

Μπενασέρ: «Είμαι ερωτευμένος με την Μίλαν»

Αγαπάει την Μίλαν και δεν το κρύβει ο Ισμαέλ Μπενασέρ!

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα του Μιλάνου, ενώ τόνισε πως οι ροσονέρι είναι ένας τεράστιος σύλλογος.

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα, γιατί η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα. Ως αρχηγός ένας πρέπει να είναι παράδειγμα μέσα και έξω στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πόσο μοναδική είναι αυτή ομάδα, το καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους και το καταλαβαίνω αναπνέοντας απίστευτη ιστορία κάθε ημέρα. Για αυτό είμαι ερωτευμένος με την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Μπενασέρ και εν συνεχεία δήλωσε για την συμβολή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις πρόσφατες επιτυχίες της Μίλαν:

«Θέλει όλοι να τα δώσουν όλα. Δεν επιτρέπονται σφάλματα. Είδαμε ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Είμαστε σχολαστικοί, βελτιωνόμαστε μόνο όταν προσπαθούμε να επιτύχουμε την τελειότητα. Δεν χρειάζεται να αφήσετε τίποτα στην τύχη, ακόμα κι αν δεν εξαρτάται από εμάς. Έτσι φτάνεις στην κορυφή»