Μπάγερν: Έχασε τον... ύπνο του ο Τούχελ καταστρώνοντας τα πλάνα του για την Σίτι

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, χαρακτήρισε την Μάντσεστερ Σίτι ως το "χρυσό πρότυπο" ενόψει του πρώτου αγώνα της Τρίτης το βράδυ για τα προημιτελικά του Champions League στο Etihad.

Μπάγερν: Έχασε τον... ύπνο του ο Τούχελ καταστρώνοντας τα πλάνα του για την Σίτι

Ο Τόμας Τούχελ παραδέχτηκε επίσης ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί ενόψει του αγώνα, καθώς προσπαθεί να σχεδιάσει έναν τρόπο να περάσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

"Ήμουν έξω στο γήπεδο μόλις τώρα και αυτό είναι το χρυσό πρότυπο για εμάς", δήλωσε ο Τούχελ. "Νομίζω ότι μπορείτε πραγματικά να δείτε ότι έχουν περάσει έξι ή επτά χρόνια επιρροής του Πεπ σε αυτή την ομάδα. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

"Σήμερα το πρωί ξύπνησα πολύ νωρίς και αποφάσισα να πάω στο προπονητήριο, επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω με την ομάδα.

Για αύριο (σήμερα), θα αναλύσουμε τις τελευταίες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες ποδοσφαίρου της Σίτι. Ήμουν ενεργός στην Πρέμιερ Λιγκ και έπαιξα εναντίον της Σίτι στο πρωτάθλημα. Φαίνεται να πιστεύουμε ότι έχουμε τη σωστή ιδέα για το τι να περιμένουμε, αλλά το να ξέρουμε δεν αρκεί.

Ανυπομονούμε πραγματικά και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό έργο. Βρίσκονται σε κορυφαία κατάσταση και φόρμα και αυτό κάνει την όλη πρόκληση ενδιαφέρουσα.

Ίσως αύριο (σήμερα) να παίξουμε το ρόλο του ελαφρώς αουτσάιντερ, κάτι που δεν είναι πρόβλημα".

Αν η Μπάγερν θέλει να ξεπεράσει τη Σίτι σε δύο αγώνες, θα πρέπει να σταματήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Χάαλαντ έχει ήδη σκοράρει 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, με τα 10 από αυτά να έχουν σημειωθεί στο Champions League, και πρόκειται να ηγηθεί της γραμμής κρούσης απέναντι στον γερμανικό σύλλογο σήμερα το βράδυ.

"Είναι πραγματικά εντυπωσιακός και απίστευτος, αν κοιτάξεις τους αριθμούς, τη σωματική του διάπλαση και την πείνα του για γκολ", πρόσθεσε ο Τούχελ για τον επιθετικό της Σίτι. "Το προφίλ του Χάαλαντ είναι μοναδικό και τον πρόσθεσαν σε αυτή την ομάδα, κάτι που της δίνει κάτι που δεν είχε τα τελευταία χρόνια.

"Είναι περίπλοκο να υπερασπιστούμε την αμυνα μας απεναντι του, αλλά πρέπει να το κάνουμε ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε στην κορυφή του παιχνιδιού μας".