Πογέτ για την επίθεση Βαλβέρδε σε Μπαένα: «Θα αντιδρούσα με τον ίδιο τρόπο στην θέση του»

Ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε το περιστατικό της επίθεσης του Φεντερίκο Βαλβέρδε στον Άλεξ Μπαένα, τονίζοντας πως θα έπρατε το ίδιο εάν βρισκόταν στην θέση του.

Πογέτ για την επίθεση Βαλβέρδε σε Μπαένα: «Θα αντιδρούσα με τον ίδιο τρόπο στην θέση του»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «AS» κλήθηκε να σχολιάσει την κίνηση του Φεντερίκο Βαλβέρδε να επιτεθεί στον Άλεξ Μπαένα μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο παίκτης του «κίτρινου υποβρυχίου» φαίνεται να είπε στον Ουρουγουανό μέσο: «Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν θα γεννηθεί», με τον παίκτη των μερένχες να του επιτίθεται με γροθιές. Την ίδια ώρα, ο Μπαένα δήλωσε πως δεν θα έλεγε ποτέ κάτι τόσο βαρύ προς κάποιον άνθρωπο.

Ο Πογέτ μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του λέγοντας πως εάν ισχύουν όσα ειπώθηκαν θα έπρατε το ίδιο στην θέση του.

«Εάν το δω από την πλευρά του Βαλβέρδε, θα έκανα το ίδιο. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μπορούσε να γίνει. Εάν συνέβη κάτι διαφορετικό θα το δούμε, υπάρχει έρευνα. Υπάρχουν όρια στην ομιλία. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Ελπίζω όχι στο τίποτα. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.