Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ: Ο Βαλβέρδε γρονθοκόπησε τον Μπαένα μετά το ματς

Ο Φέντε Βαλβέρδε φέρεται να επιτέθηκε στον Άλεξ Μπαένα μετά τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ: Ο Βαλβέρδε γρονθοκόπησε τον Μπαένα μετά το ματς

Ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο οποίος βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 2-3 χάρη στο μοναδικό σόου του Σάμουελ Τσουκουέζε (δύο γκολ, συμμετοχή στο τρίτο).

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, συμπεριλαμβανομένης και της έγκυρης «Marca», ο Φέντε Βαλβέρδε πλησίασε το πούλμαν της Βιγιαρεάλ μετά το παιχνίδι και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Άλεξ Μπαένα, την ώρα που ο τελευταίος μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Προφανώς οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν προηγούμενα, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, λόγω υποτιμητικών σχολίων του Μπαένα προς τον Βαλβέρδε σχετικά με μια δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε η σύζυγος του διεθνή μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σχόλιο του Μπαένα που αναφέρεται στα ισπανικά Μέσα και το οποίο ο παίκτης της Βιγιαρεάλ διαψεύδει, ήταν το εξής: «Κλάψε τώρα που δεν πρόκειται να γεννηθεί ο γιος σου». Μετά τη γροθιά, ο Βαλβέρδε φέρεται να είπε στον Μπαένα: «Επανέλαβε αυτό που μου είπες για τον γιο μου».

Σε κάθε περίπτωση, η Βιγιαρεάλ υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της βίντεο από την επίθεση του παίκτη της Ρεάλ, με τον Μπαένα να σκέφτεται να υποβάλει καταγγελία κατά του Βαλβέρδε για το περιστατικό.