Μετά τη μπάλα παλαίμαχος διεθνής καταπιάστηκε με την κάνναβη

Διεθνής Αυστραλιανός ποδοσφαιριστής μετά τη μπάλα αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιέργεια κάνναβης.

Μετά τη μπάλα παλαίμαχος διεθνής καταπιάστηκε με την κάνναβη

Ο Μαρκ Μπρεσιάνο, μετά από 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο (1995-2015) και μια μεγάλη καριέρα στην εθνική (φόρεσε 84 φορές τη φανέλα της Αυστραλίας) κρέμασε τα παπούτσια του και τώρα στα 38 του χρόνια, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του.

Επιχειρηματίας πλέον επενδύει τα χρήματα που κέρδισε από το ποδόσφαιρο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η νέα του δουλειά έχει να κάνει με την καλλιέργεια κάνναβης (για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

«Άρχισα να δουλεύω μαζί με τα αδέρφια μου, ξαδέρφια και φίλους και να κατασκευάζουμε σπίτια. Τώρα ετοιμάζομαι να ασχοληθώ με την καλλιέργεια κάνναβης» (για θεραπευτικούς σκοπούς)» είπε.

Και συμπλήρωσε:

«Μαζί με έναν συνεργάτη μου είμαστε έτοιμοι να πάρουμε άδεια για να καλλιεργούμε και να παράγουμε μαριχουάνα, είναι ένας μακρύς δρόμος αλλά συνέχεια μαθαίνω νέα πράγματα».

Ο Μπρεσιάνο αποκάλυψε ότι έχει επιλέξει την τοποθεσία όπου θα κατασκευάσει το θερμοκήπιο για την καλλιέργεια και πως προς το παρόν την επιχείρηση χρηματοδοτεί αυτός και άλλος ένας.

«Είναι ένα μελετημένο σχέδιο επειδή είναι κάτι το καινούργιο στην Αυστραλία, ταξιδεύουμε πολύ και φτάσαμε μέχρι τις ΗΠΑ για να δούμε πώς δουλεύουν άνθρωποι εκεί πάνω σε αυτό τον τομέα».

Πάντως, η επιχείρηση με την κάνναβη δεν θα φέρει το όνομα του Μπρεσιάνο καθώς όπως είπε ο Αυστραλός δεν θέλει να εκμεταλλευτεί το επώνυμό του.