Premier League: Ζήτησε συγγνώμη στην Μπράιτον για τα διαιτητικά λάθη στο ματς με την Τότεναμ

Η Premier League ζήτησε συγγνώμη στην Μπράιτον για τα διαιτητικά λάθη του Στιούαρτ Άτγουελ αλλά και του VAR στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Ειρωνική απάντηση από τους «γλάρους» για την τρίτη φετινή συγγνώμη της λίγκας.

Premier League: Ζήτησε συγγνώμη στην Μπράιτον για τα διαιτητικά λάθη στο ματς με την Τότεναμ

Η Μπράιτον με την ήττα (2-1) από την Τότεναμ στο Λονδίνο έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην Premier League που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Μετά το ματς ωστόσο, οι «γλάροι» ήταν έξαλλοι, αφού έκαναν λόγο για πέντε διαιτητικά λάθη από τον ρέφερι Στιούαρτ Άτγουελ αλλά και το VAR που κόστισαν πολύτιμους πόντους στο σύλλογο, εκ των οποίων φυσικά και το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του στο μαρκάρισμα του Χόιμπιεργκ στον Μιτόμα.

Η αγγλική λίγκα αφού εξέτασε όσα έγιναν στο ματς απολογήθηκε στην Μπράιτον για τα λάθη στον αγώνα, με τους «γλάρους» να απαντούν πως «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο!».

Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η τρίτη φορά που η Premier League μπήκε στη διαδικασία να απολογηθεί στους «γλάρους» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών σε παιχνίδια της ομάδας.