Premier League: Ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς στο ντεμπούτο του Λάμπαρντ (1-0)

Η Γουλβς κέρδισε 1-0 στο «Μολινό» την Τσέλσι, στο ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο των «μπλε». Νίκες για Τότεναμ και Νιουκάστλ, στη ζώνη του υποβιβασμού η Νότιγχαμ. Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Premier League: Ήττα της Τσέλσι από τη Γουλβς στο ντεμπούτο του Λάμπαρντ (1-0)

Με το «αριστερό» ξεκίνησε ο Φρανκ Λάμπaρντ την πορεία του στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, αφού στην επανεμφάνισή του στον πάγκο των «μπλε» ως υπηρεσιακός προπονητής ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, οι «μπλε» ηττήθηκαν 1-0 από τη Γουλβς στο «Μολινό» για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε για τους «λύκους» ο Νούνιες στο 32’, με το οποίο ο σύλλογος απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Τσέλσι απομακρύνθηκε κι άλλο από τις ευρωπαϊκές θέσεις και συνεχίζει τα αρνητικά της αποτελέσματα, παρά και την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ από τον πάγκο.

Αντίθετα, Νιουκάστλ και Τότεναμ πανηγύρισαν τη νίκη στους αγώνες τους και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι «καρακάξες» επιβλήθηκαν 2-1 εκτός έδρας της Μπρέντφορντ και ισοβαθμούν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ τα «σπιρούνια» επιβλήθηκαν 2-1 της Μπράιτον.

Τέλος, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε 2-0 από την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ και βρέθηκε πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού, που τη βάζει σε περιπέτειες ενόψει της συνέχειας, ενώ η Γουέστ Χαμ κέρδισε 1-0 τη Φούλαμ και απομακρύνθηκε από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Το προφίλ της 30ης αγωνιστικής
Σάββατο 8/4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0
(36' ΜακΤόμινεϊ, 71' Μαρσιάλ)

Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0
(48’ Τραορέ, 95’ Γουότκινς)

Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ 1-2
(45’ πέν. Τόνεϊ, 54’ αυτ. Μάρτιν, 61’ Ισάκ)

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 0-1
(24’ αυτ. Ριντ)

Λέστερ – Μπόρνμουθ 0-1
(40’ Μπίλινγκ)

Τότεναμ – Μπράιτον 2-1
(10’ Σον, 79’ Κέιν – 34’ Ντανκ)

Γουλβς – Τσέλσι 1-0
(32’ Νούνιες)

19:30 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 9/4

16:00 Λιντς – Κρίσταλ Πάλας

18:30 Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ