Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 2-0: Εύκολη νίκη και φουλ για τετράδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 2-0 της Έβερτον φτάνοντας εύκολα στη νίκη και πάτησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 2-0: Εύκολη νίκη και φουλ για τετράδα

Εύκολα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Έβερτον και πάτησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Premier League. Τα «ζαχαρωτά» από την πλευρά τους μετά από αυτή την ήττα παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση, αφού δεν αποκλείεται να πέσουν και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 36' με τον ΜακΤόμινεϊ σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν καταιγιστική. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μάντσεστερ ολοκλήρωσε τα πρώτα 45 λεπτά με 21 τελικές προσπάθειες, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα στη φετινή Premier League.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ δεν ήταν το ίδιο καταιγιστική στην επίθεση, αλλά παρόλα αυτά ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα και έδειχνε ότι θα φτάσει στο δεύτερο γκολ. Και πράγματι αυτό έγινε στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης με την άμυνα της Έβερτον να κάνει λάθος και τον Μαρσιάλ να χρίζεται σκόρερ και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Το προφίλ της αγωνιστικής

Σάββατο 8/4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0

36' ΜακΤόμινεϊ, 71' Μαρσιάλ

17:00 Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπρέντφορντ – Νιουκάστλ, Φούλαμ – Γουέστ Χαμ, Λέστερ – Μπόρνμουθ, Τότεναμ – Μπράιτον, Γουλβς – Τσέλσι

19:30 Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 9/4

16:00 Λιντς – Κρίσταλ Πάλας

18:30 Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ