Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον επαναπατρισμό ο Μιλιβόγεβιτς

Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λούκα Μιλίβόγεβιτς για την επιστροφή του Σέρβου στους ερυθρόλευκους.

Ερυθρός Αστέρας: Κοντά στον επαναπατρισμό ο Μιλιβόγεβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται κοντά σε μια πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mozzart Sport, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς με φόντο την επιστροφή του Σέρβου στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα της Κρίσταλ Πάλας και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Ερυθρός Αστέρας σκοπεύει να κάνει και πάλί δικό του τον Λούκα με σκοπό να χτίσει γύρω του το ρόστερ της επόμενης σεζόν, προκειμένου οι πρωταθλητές Σερβίας να είναι ανταγωνιστική στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Μιλιβόγεβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ραντνίτσκι, μεταπήδησε στην Ραντ και ύστερα στον Ερυθρό Αστέρα. Ακολούθησαν η Άντερλεχτ, το επιτυχημένο πέρασμα από τον Ολυμπιακό και φυσικά η παρουσία του στην Premier League και την Κρίσταλ Πάλας, έχοντας παράλληλα 38 συμμετοχές με την εθνική Σερβίας.