Άρσεναλ: Αισιόδοξος για το διπλό στο Άνφιλντ ο Αρτέτα

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε ότι δεν υπάρχουν νέες ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει του ταξιδιού της Άρσεναλ στην έδρα της Λίβερπουλ την Κυριακή και υποστήριξε ότι υπάρχει "ελπίδα" ότι ένας ανώνυμος παίκτης θα μπορούσε να είναι έτοιμος εγκαίρως για την αναμέτρηση στο Άνφιλντ.

Άρσεναλ: Αισιόδοξος για το διπλό στο Άνφιλντ ο Αρτέτα

Η Άρσεναλ φαίνεται ότι θα στερηθεί τον Τακεχίρο Τομιγιάσου, αφού ο Ιάπωνας αμυντικός αποκλείστηκε για το υπόλοιπο της σεζόν 2022-23 με τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη εναντίον της Σπόρτινγκ στις 16 Μαρτίου.

Ο κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμ Σαλίμπα υπέστη τραυματισμό στην πλάτη στον αγώνα με την Σπόρτινγκ πριν από δύο εβδομάδες και δεν έχει αγωνιστεί με την ομάδα του βόρειου Λονδίνου από εκείνο το ματς.

Ο Αρτέτα δήλωσε αινιγματικά: "Έχουμε κάποιες ελπίδες με έναν από αυτούς, αύριο ίσως είναι σε θέση να προπονηθεί. Θα πρέπει να δούμε. Δεν πρόκειται να σας πω (ποιος)".

Ο 41χρονος επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ακραίος επιθετικός Μπουκάγιο Σάκα έχει επιστρέψει σε πλήρη ετοιμότητα, αφού ξεκίνησε στον πάγκο των αναπληρωματικών στη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Λιντς το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Άρσεναλ πηγαίνει στο Άνφιλντ έχοντας να κερδίσει εκεί από το 2012.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτη στην Premier League οκτώ βαθμούς μακριά από την δεύτερη Σίτι και παρά την κακή παράδοση εκτός έδρας με την Λίβερπουλ, ο Αρτέτα πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

"Έχουμε βρεθεί σε μερικά γήπεδα που δεν έχουμε κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια και τα καταφέραμε.

Είμαστε ικανοί να το κάνουμε. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι, σίγουρα από ό,τι στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς".