Ξεκαθαρίζει του Μπαχάρ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δώσει διορία στον Μπαράκ Μπαχάρ για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει.

Ξεκαθαρίζει του Μπαχάρ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει επαφές με τον Μπαράκ Μπαχάρ και μάλιστα άνθρωποι του έχουν ταξιδέψει στο Ισραήλ προκειμένου να μιλήσουν με τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα.

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει παρά το γεγονός πως μεταξύ τους το κλίμα είναι πολύ καλό. Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου δεν έχει σκοπό να περιμένει για πολύ την απάντηση του 43χρονου προπονητή.

Ο Μπαχάρ έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι Χάιφα έως το 2024 και η ομάδα του κάνει προσπάθεια να τον πείσει να μείνει και να μην κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει να αποχωρήσει από το κλαμπ για το εξωτερικό.

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «one.co.il» εκτιμά ότι το θέμα θα κλείσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα αναφέρει πως ο Μπαχάρ θα υπογράψει τελικά στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα από τη Μακάμπι Χάιφα.

Μετά την παραίτηση του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως το όνομα του Ισραηλινού «παίζει» αρκετά δυνατά και για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν κόουτς που τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι Πειραιώτες και μάλιστα είχε αναφερθεί δημόσια σε αυτόν και ο Κριστιάν Καρεμπέ.