Κορμπεράν: «Περήφανος που ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην Ισπανία και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Κορμπεράν: «Περήφανος που ήμουν στον Ολυμπιακό»

Συνέντευξή στην ισπανική εφημερίδα «Marca» έδωσε ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έκανε αναφορά στην παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και με κάνει περήφανο ότι ήμουν μέρος της ευρωπαϊκής αυτής εμπειρίας», τόνισε ο 40χρονος τεχνικός που έκανε αναφορά και στις πολλές αλλαγές προπονητών στην Premier League: «Τα πρότζεκτ στο ποδόσφαιρο έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά και αυτό είναι μέρος του επαγγέλματός μας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο προπονητής δεν έχει συνήθως πολύ χρόνο και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα για να αλλάξει τη δυναμική μιας ομάδας. Είναι ένα πολύ απαιτητικό επάγγελμα, διότι κρινόμαστε κάθε εβδομάδα από το τι κάνουμε στο γήπεδο».

Για τη Γουέστ Μπρομ και το γεγονός πως ανταμείφθηκε με επέκταση συμβολαίου ως το 2027, είπε: «Απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Σίγουρα πάντως καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική δυναμική που είχαμε στην ομάδα. Αντιλήφθηκα εξ αρχής πως το ρόστερ ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι έδειχνε η βαθμολογική μας θέση και ως προπονητής στόχος μου ήταν να πάρω το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές μου. Για μένα είναι προνόμιο να έχω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και την πρόκληση να επαναφέρουμε την ομάδα στην Premier League, όπου αξίζει να βρίσκεται».