Λίβερπουλ: Ο Άλισον έσπασε το ρεκόρ αποκρούσεών του σε μια σεζόν στην Premier League

Ο Άλισον Μπέκερ έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ αποκρούσεων σε μια σεζόν στην Premier League, δέκα στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Άλισον έσπασε το ρεκόρ αποκρούσεών του σε μια σεζόν στην Premier League

Ο Άλισον Μπέκερ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ αποκρούσεων σε μια σεζόν στην Premier League, γεγονός που αντικατοπτρίζει πλήρως την φετινή κακή σεζόν που διανύουν οι reds.

Μάλιστα, όχι μόνο έσπασε το ρεκόρ αποκρούσεών του σε μια σεζόν -το οποίο διατηρούσε από την σεζόν 2020/21, δηλαδή την σεζόν που η Λίβερπουλ κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champions League στην τελευταία αγωνιστική όταν και βρήκε δίχτυα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μετά από κόρνερ, σε ένα ιστορικό γκολ- αλλά αυτό συνέβη ενώ στην Premier League απομένουν ακόμα 10 αγωνιστικές!

Ο Άλισον στην αναμέτρηση κόντρα στους Λονδρέζους κράτησε ανέπαφη την εστία του πραγματοποιώντας τρεις αποκρούσεις, φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις 85 συνολικά την τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, στο -7 από την τέταρτη θέση και με ένα παιχνίδι περισσότερο από τις ομάδες που συγκατοικούν σε αυτή, ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές ελπίζει πως θα αλλάξει τα δεδομένα και θα καταφέρει να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Champions League.