«Η Λέστερ όρισε στα 57 εκατομμυρίων ευρώ την τιμή πώλησης του Μάντισον»

Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, η Λέστερ έθεσε την τιμή πώλησης του Τζέιμς Μάντισον ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

«Η Λέστερ όρισε στα 57 εκατομμυρίων ευρώ την τιμή πώλησης του Μάντισον»

Με τον Τζέιμς Μάντισον να οδεύει προς την πόρτα της εξόδου, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έχοντας μάλιστα απορρίψει πρόταση ανανέωσης της Λέστερ, οι «αλεπούδες» όρισαν την τιμή πώλησης του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής «Telegraph», οι μνηστήρες του Άγγλου μεσοεπιθετικού θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 57 εκατομμύρια ευρώ εάν θέλουν να τον αποκτήσουν.

Ο 26χρονος παίκτης της Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τότεναμ, ενώ έχει απασχολήσει και τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Νιουκάστλ, η οποία μάλιστα έχει εισπράξει ήδη ένα «όχι» σε πρόταση που κατέθεσε για την απόκτησή του και είναι έτοιμη να επανέλθει με μια νέα βελτιωμένη προσφορά.

Ο Μάντισον εντάχθηκε στη Λέστερ το 2018, όταν αποχώρησε από τη Νόριτς για 25 εκατομμύρια ευρώ και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 194 εμφανίσεις με 54 γκολ και 38 ασίστ.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ενώ έχει χριστεί και δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.