Νιούκαστλ: Κινείται για την απόκτηση του Μάντισον

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον βρίσκεται η Νιούκαστλ παρά το έντονο ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Νιούκαστλ: Κινείται για την απόκτηση του Μάντισον

Παρά το γεγονός πως η Λέστερ έχει κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζέιμς Μάντισον, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει.

Η Νιούκαστλ είχε εκδηλώσει από πέρσι έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάντισον, έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Στο κυνήγι για την απόκτησή του έχουν βρεθεί η Λίβερπουλ αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως αυτή που φαίνεται να κατέχει το προβάδισμα είναι η Νιούκαστλ.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ, οι «καρακάξες» πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου χαφ, ετοιμάζοντας νέα βελτιωμένη πρόταση που θα αγγίζει τα 60-70 εκατομμύρια, πρόταση η οποία ικανοποιεί πλήρως την Λέστερ.

Το συμβόλαιο του Μάντισον εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ενώ αγωνίζεται με την φανέλα των «αλεπούδων» από το 2018 μετρώντας 154 συμμετοχές και 42 τέρματα.