Copa del Rey: Η Οσασούνα απέκλεισε στην παράταση τη Μπιλμπάο και πήγε στον τελικό (highlights)

Η Οσασούνα μετά το 1-1 στην παράταση απέκλεισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο και προκρίθηκε στον τελικό του Copa del Rey.

Copa del Rey: Η Οσασούνα απέκλεισε στην παράταση τη Μπιλμπάο και πήγε στον τελικό (highlights)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Οσασούνα που βρήκε το σθένος και απέκλεισε στα ημιτελικά του Copa del Rey την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Με «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα η Οσασούνα θέλησε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της στο «Σαν Μαμές». Ωστόσο οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη ρεβάνς με το ίδιο σκορ και να στείλουν τη σειρά στην παράταση.

Το γκολ της κανονικής διάρκειας είχε σημείωσε ο Γουίλιαμς στο 33ο λεπτό. Στην παράταση η κούραση είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που έψαχναν με δράστη τον Ιμπάνεζ στο 116ο λεπτό.

Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Οσασούνα να προκρίνεται για δεύτερη φορά στην Ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας. Η πρώτη φορά ήταν πριν από 18 ολόκληρα χρόνια.

Την Τετάρτη (5/4, 22:00) θα διεξαχθεί η ρεβάνς του άλλου ζευγαριού της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν τον πρώτο λόγο ύστερα από τη νίκη στο «Μπερναμπέου» με 1-0.