Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμος ενόψει Μπαρτσελόνα ο Ρούντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι διαθέσιμος για το Ελ Κλάσικο της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμος ενόψει Μπαρτσελόνα ο Ρούντιγκερ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχασε την νίκη της Κυριακής της Ρεάλ Μαδρίτης με 6-0 επί της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αφού ανέφερε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Ωστόσο, μπόρεσε να προπονηθεί την Δευτέρα και συμμετείχε και την Τρίτη στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την πρώτη ομάδα.

Το αφεντικό Κάρλο Αντσελότι είναι ευχαριστημένο που ένας από τους βασικούς του παίκτες επέστρεψε στην ομάδα.

"Ο Ρούντιγκερ είναι καλά, προπονήθηκε σήμερα και είναι έτοιμος να παίξει", δήλωσε ο Ιταλός ενόψει του αγώνα.

Η επιστροφή του Ρούντιγκερ αφήνει τον Φέρλαντ Μεντί ως τον μοναδικό μακροχρόνια απόντα.

Ο Γάλλος αμυντικός αντιμετωπίζει ένα διάστημα έξι εβδομάδων με τραυματισμό στη γάμπα - έχοντας μόλις επιστρέψει από δύο μήνες απουσίας με πρόβλημα στον μηρό.

Οι Μαδριλένοι πηγαίνουν στο Καμπ Νου με ένα γκολ λιγότερο στον ημιτελικό μετά τον πρώτο αγώνα του περασμένου μήνα στο Μπερναμπέου, αλλά ο Αντσελότι ζήτησε υπομονή από την ομάδα του.

"Το Clasico είναι πάντα ο πιο σημαντικός αγώνας για όλους: τους παίκτες, τον προπονητή, τους οπαδούς. Είναι ένας αγώνας αύριο που μας επιτρέπει να παίξουμε έναν ακόμη τελικό", πρόσθεσε ο Αντσελότι.

"Η ιδέα είναι να μην τρελαθούμε για να πετύχουμε ένα γκολ, γιατί μπορείς να το πετύχεις σε 90 λεπτά. Η ιδέα είναι να ελέγξουμε καλά τον αγώνα, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, αν και στο πρώτο παιχνίδι δεν πετύχαμε γκολ.

Χρειαζόμαστε περισσότερη ακρίβεια και πιο γρήγορες μεταβιβάσεις. Αλλά δεν θα τρελαθούμε για να σκοράρουμε, μπορούμε να σκοράρουμε σε πέντε λεπτά ή σε 90 λεπτά".