Γιορίς: «Η Τότεναμ πρέπει να παραμείνει θετική – Ο Στελίνι έχει την στήριξή μας»

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει θετική εν μέσω της αβεβαιότητας που επικρατεί γύρω από τον σύλλογο.

Γιορίς: «Η Τότεναμ πρέπει να παραμείνει θετική – Ο Στελίνι έχει την στήριξή μας»

Ο Κριστιάν Στελίνι είδε τα Σπιρούνια να αποσπούν την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Έβερτον για την Premier League κατά την διάρκεια του πρώτου του αγώνα ως προσωρινός προπονητής. Ο 48χρονος θα οδηγήσει τον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν μετά την απόλυση του Αντόνιο Κόντε τον περασμένο μήνα.

Αλλά ο Ούγκο Γιορίς πιστεύει ότι άπαντες στην Τότεναμ πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για την τρέχουσα κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο ίδιος δήλωσε: «Ο Κριστιάν γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες και τον σύλλογο. Είναι απλά εδώ για να δώσει συνέχεια και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την δουλειά όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αλλά επαναλαμβάνω: είναι ευθύνη όλων μας. Δεν είναι ένα άτομο περισσότερο από το άλλο. Είναι οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό επιτελείο, όλοι οι εμπλεκόμενοι για να δημιουργήσουν τη σωστή ενέργεια.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ καλή, θετική. Και πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε την ενέργεια. Και προφανώς οι νίκες σου δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ειδικά σε αυτή την περίοδο που είναι πολύ καθοριστική».

Ο Γιορίς, 36 ετών, έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα Σπιρούνια έπειτα από δύο μήνες το βράδυ της Δευτέρας λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να φύγει με τρεις βαθμούς, ο Γάλλος τερματοφύλακας είδε τα θετικά στην εμφάνιση της Τότεναμ και παρότρυνε την ομάδα του να ανακάμψει το Σάββατο, όταν θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στην έδρα της.

«Αν κοιτάξετε την συνολική απόδοση, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», πρόσθεσε.

«Πολλά θετικά πράγματα, ακόμα κι αν θα μπορούσαμε να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Το μόνο που μετανιώνω είναι τα τελευταία 20 λεπτά. 1-0 μπροστά, έχουμε τα πόδια και την ποιότητα για να κυνηγήσουμε το δεύτερο γκολ.

Αλλά δεν μπορούμε να ξαναπαίξουμε, πρέπει να προχωρήσουμε, να ανακάμψουμε γιατί το Σάββατο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».