Τσέλσι: Δεν ενδιαφέρεται για τον Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον

Δεν θα κινηθεί για τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι η Τσέλσι. 

Τσέλσι: Δεν ενδιαφέρεται για τον Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν είναι στο κόλπο για να γίνει ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει διανύσει μια εξαιρετική σεζόν στην Μπράιτον, οδηγώντας την στην έκτη θέση της Premier League.

Η Τσέλσι αναζητά νέο προπονητή μετά τον χωρισμό των δρόμων της με τον Γκρέιαμ Πότερ το βράδυ της Κυριακής, μετά από ένα κακό σερί αποτελεσμάτων και εμφανίσεων.

Ωστόσο, ο Ντε Τζέρμπι δεν είναι ένας από αυτούς που εξετάζονται.

Η ιεραρχία της Τσέλσι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους Τόνι Μπλουμ και Πολ Μπάρμπερ στην Μπράιτον, αλλά ο Ντε Τζέρμπι δεν ταιριάζει στο προφίλ που αναζητούν.

Η διαδικασία για τον ορισμό ενός μακροπρόθεσμου αντικαταστάτη του Πότερ βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, η Τσέλσι έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν όσο και με τον Λουίς Ενρίκε.

Η αναζήτηση γίνεται υπό την καθοδήγηση των συν-αθλητικών διευθυντών του συλλόγου Λόρενς Στιούαρτ και Πολ Γουίνστανσλεϊ, πριν αποφασίσουν τελικά οι συνιδιοκτήτες Τοντ Μπόελι και Μπέχνταντ Εγκμπάλι.

Η Τσέλσι επιστρέφει στη δράση απέναντι στην Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης (4/4, 22:00), με τον Μπρούνο Σάλτορ να αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία.