Κλοπ: «Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν, αλλά ξέρω πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Μάντσεστερ Σίτι (4-1), τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για τους reds να ενισχυθούν κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Κλοπ: «Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν, αλλά ξέρω πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την λήξη της σκληρής ήττας της Λίβερπουλ από την Μάντσεστερ Σίτι (4-1), χαρακτήρισε την ενίσχυση του ρόστερ των reds ως επιτακτική ανάγκη ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς είναι δουλειά που έχει ξεκινήσει ήδη, καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από την μια μέρα στην άλλη.

«Η ομάδα σίγουρα είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζονται αλλαγές, αλλά οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα», τόνισε αρχικά ο 55χρονος κόουτς και συμπλήρωσε αναφορικά με πρόσωπα που αναμένεται να ενταχθούν:

«Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν στην ομάδα, αλλά ξέρω καλά πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τις επαφές για μεταγραφές παικτών, ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν»