Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Παβάρ

Ο Μπέντζαμιν Παβάρ φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γουάν-Μπισάκα για το δεξί άκρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Παβάρ

Με τον Γουάν-Μπισάκα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, να έχει ενημερώσει την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, προταρχικώς στόχος για την ομάδα του Έρικ Τεν Χάαγκ αποτελεί η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο πλαίσιο της αντικατάστασης του Μπισάκα οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον ακραίο αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Μπέντζαμιν Παβάρ.

Το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού με τους Βαυαρούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, συνεπώς η αγγλική ομάδα θα έχει την δυνατότητα να συζητήσει με ευνοϊκούς όρους, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μόναχο.

Ο Παβάρ ξεκίνησε την καριέρα του με την φανέλα της Λιλ, μέχρι το 2016 όπου και πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη. Κατά την διάρκεια της θητείας του στους Σουηβούς κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με την εθνική Γαλλίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες τον βοήθησαν να πάρει την σπουδαία μεταγραφή στην Μπάγερν. Με τους Βαυαρούς πέρα από πρωταθλήματα Γερμανίας, κατέκτησε και το Champions League της σεζόν 2020 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.