Ποντένσε: Ικανοποιημένος για τις 100 συμμετοχές με την Γουλβς

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ευχαριστημένος που σηματοδότησε την 100η εμφάνισή του με την Γουλβς με την ισοφάριση που έσωσε τον πόντο στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο.

Ποντένσε: Ικανοποιημένος για τις 100 συμμετοχές με την Γουλβς

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήρθε από τον πάγκο στο ημίχρονο του City Ground και βοήθησε να ανατραπεί η κατάσταση και να κερδίσει η Γουλβς την ισοφάριση. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε για θετικό σημείο στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού μετά το ματς, αφού ξεπέρασε τον Ρούμπεν Νέβες ως πρώτος σκόρερ του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποφυγή της ήττας: "Ήταν πολύ, πολύ απογοητευτικό γιατί είχαμε πολλή μπάλα, αλλά είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες. Κοίταζα τον χρόνο και είχαμε πολύ χρόνο για να κερδίσουμε ακόμη και αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μικρές δυσκολίες να μπούμε στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, αλλά στο τέλος έχουμε έναν βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό".

Για την μετατροπή της κατοχής της μπάλας σε ευκαιρία: "Σκεφτόμουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ότι δεν είχαμε σουτάρει ούτε μία φορά. Είχα ένα σουτ έξω από την περιοχή, δυστυχώς δεν πήγε καλά, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να σουτάρουμε προς το τέρμα, έτσι πετυχαίνουμε γκολ και είναι πολύ σημαντικό, όχι απλά να περνάμε την μπάλα μεταξύ μας.

Ξέραμε τους γρήγορους παίκτες που έχουν, έπρεπε να διαχειριστούμε περισσότερο την μπάλα, αλλά φυσικά έπρεπε να σουτάρουμε και εμείς στο τέρμα για να σκοράρουμε".

Για την ένταση στο ματς: "Πραγματικά δεν ξέρω. Έπαιξα εναντίον τους πέρυσι στο Carabao Cup και φέτος οι διαιτητές ήταν βάναυσοι όσον αφορά τις αποφάσεις, είναι πολύ περίπλοκοι εναντίον μας και μας έκαναν να νιώσουμε κι εμείς απογοητευμένοι. Αγωνιζόμαστε εναντίον καλών παικτών και φυσικά του Μόργκαν [Γκιμπς-Γουάιτ] και του αρέσει να προκαλεί τους οπαδούς μας και αυτό κάνουμε και εμείς στο γήπεδο. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις αυτή την αντιπαλότητα".

Για το ότι έφτασε τα 100 παιχνίδια με την Γουλβς: "Είναι πολύ ικανοποιητικό, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με έναν τεράστιο σύλλογο και πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά από τότε που ήρθα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό και για το σημερινό γκολ. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πήραμε έναν βαθμό στη μάχη κατά του υποβιβασμού".