Νότιγχαμ Φόρεστ: Υπ' ατμόν ο Στιβ Κούπερ μετά την ομιλία Μαρινάκη στους παίκτες

Δεν είναι ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Στιβ Κούπερ στην Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Υπ' ατμόν ο Στιβ Κούπερ μετά την ομιλία Μαρινάκη στους παίκτες

Μια ώρα περίπου πριν από την σέντρα στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Γουλβς, με τις κερκίδες του City Ground να είναι ακόμα ελάχιστα κατειλημμένες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα.

Πάνω από αυτόν, μια μοναχική φωνή από την εξέδρα ακούστηκε καθαρά να φωνάζει: "Μην τον απολύσετε".

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ πρέπει σίγουρα να την άκουσε, αλλά δεν την αναγνώρισε.

Αυτή δεν είναι μια νέα συνθήκη για τον Στιβ Κούπερ. Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ βρέθηκε σε παρόμοια θέση τον Οκτώβριο, όταν η ιεραρχία βολιδοσκόπησε αρκετούς πιθανούς αντικαταστάτες για τη θέση του, με κυριότερο τον Ράφα Μπενίτεθ.

Καθώς βρίσκεται και πάλι στην ανάγκη να πείσει τον Μαρινάκη ότι παραμένει ο κατάλληλος άνθρωπος για την θέση, η αναμέτρηση για τον υποβιβασμό με τη Γουλβς είχε τον αέρα μιας νέας οντισιόν για τον Κούπερ.

Και ήταν μία κατά την οποία ο Ουαλός έδειξε τα πολλά θετικά που έχει - και ένα αρνητικό που τον οδήγησε ξανά σε αυτή την κατάσταση.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Μαρινάκης επέστρεψε στον χώρο της φυσούνας, αυτή την φορά για να κάνει αυστηρό κήρυγμα στους παίκτες της Φόρεστ.

Σύμφωνα με την Athletic, το μήνυμα του Έλληνα εφοπλιστή ήταν απλό: δεν είχε εντυπωσιαστεί από την αντίδραση μερικών παικτών των Κόκκινων, οι οποίοι - στα μάτια του - ήταν λίγο υπερβολικά ενθουσιώδεις όταν πανηγύρισαν την ισοπαλία 1-1. Με ωμά λόγια, τους υπενθύμισε ότι έπαιζαν για έναν "μεγάλο σύλλογο" και θα έπρεπε να συμπεριφέρονται ανάλογα.

Ο Μαρινάκης ήταν απογοητευμένος από τις αλλαγές που έγιναν προς το φινάλε του αγώνα - μια άποψη που μοιράστηκε με τον Κούπερ κατά την διάρκεια της συνάντησης μετά τον αγώνα με τον προπονητή, ο οποίος θα γνωρίζει την ολοένα και πιο επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί η θλιβερή εκτός έδρας φόρμα της Φόρεστ, αρχής γενομένης από την επίσκεψη σε έναν άλλο αντίπαλο της στην μάχη του υποβιβασμού, την Λιντς, την Τρίτη. Αυτό το παιχνίδι αποκτά πλέον ολοένα και μεγαλύτερη σημασία - μια ήττα θα έθετε τη θέση του σε σοβαρή αμφισβήτηση για άλλη μια φορά.