Έιμπραχαμ: «Ίσως μείνω για 10 χρόνια στη Ρόμα»

Ο Τάμι Έιμπραχαμ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Ρόμα τονίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο.

Έιμπραχαμ: «Ίσως μείνω για 10 χρόνια στη Ρόμα»

Ο Τάμι Έιμπραχαμ σε δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ρόμα για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο Άγγλος επιθετικός πωλήθηκε από την Τσέλσι στη Ρόμα με 40 εκατομμύρια ευρώ και έχει ήδη καταφέρει να αφήσει του στίγμα του στην Αιώνια Πόλη, μετρώντας 34 γκολ και 11 ασίστ σε συνολικά 91 συμμετοχές, ενώ με τους «τζιαλορόσι» έχει κατακτήσει και το UEFA Conference League.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έιμπραχαμ έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και μεταξύ αυτών βρίσκεται η Τσέλσι, μόλις δύο χρονιά αφού αποχώρησε από το Λονδίνο.

Ο Έιμπραχαμ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής στους «μπλε», με τον ίδιο να απαντά:

«Ποτέ μην λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Τώρα, η συγκέντρωσή μου είναι στη Ρόμα. Δεν έχω άλλα πλάνα. Ίσως να μείνω στη Ρόμα για τα δέκα επόμενα χρόνια, ίσως όχι. Ποτέ δεν ξέρεις»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η ομάδα του Λονδίνου έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει πίσω εφόσον ενεργοποιήσει τη ρήτρα 80 εκατομμυρίων ευρώ.