Μίλαν: Φτάνει μέχρι τα 18 εκατομμύρια για Μπραχίμ Ντίαζ

Η Μίλαν έχει ορίσει το μέγιστο ποσό που είναι διατεθειμένη να πληρώσει προκειμένου να αποκτήσει τον Μπραχίμ Ντίαζ από την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα. Στα «ραντάρ» της πρωταθλήτριας Ιταλίας και ο Μάρκο Ασένσιο.

Μίλαν: Φτάνει μέχρι τα 18 εκατομμύρια για Μπραχίμ Ντίαζ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (31/3) το πρωί η La Gazzetta dello Sport, η Μίλαν εξετάζει πιθανούς στόχους για τον ρόλο του πλέι μέικερ - όπως ο Τομάζο Μπαλντάντσι της Εμπολι - δεδομένων των αμφιβολιών για το μέλλον του Μπραχίμ Ντίαζ.

Ο 20χρονος Ιταλός θα κόστιζε το πολύ 15 εκατ. ευρώ, είναι τρία χρόνια νεότερος από τον Μπραχίμ Ντίαζ και είναι ένας καθαρός πλέι μέικερ με δημιουργικότητα, όραμα, χαμηλό κέντρο βάρους και βλέμμα για γκολ.

Ουσιαστικά είναι ο μικρός αδελφός του Μπραχίμ Ντίαζ, τον οποίο η Μίλαν έχει την οψιόν αγοράς έναντι 22 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης που έχει buy-back 27 εκατ. ευρώ, όπως είχε συμφωνηθεί το 2021 κατά την ανανέωση του δανεισμού του για δύο χρόνια.

Η Μίλαν θα ήθελε να πείσει την Ρεάλ Μαδρίτης να δεχτεί 16 εκατ. ευρώ ή το πολύ 18 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό και θέλει διαβεβαιώσεις ότι το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων δεν θα χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης.

Η Ρεάλ προβληματίζεται καθώς δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί να του προσφέρει θέση στην ομάδα της επόμενης χρονιάς, αλλά είναι σίγουρη ότι θα μπορούσε να κερδίσει καλά χρήματα από την πώλησή του.

Την ίδια ώρα, η σημερινή πρωινή έκδοση της Corriere dello Sport αναφέρει το όνομα του Μάρκο Ασένσιο σε σχέση με το ότι αποτελεί και πάλι στόχο της Μίλαν, όπως ακριβώς έχει συνδεθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο μεταγραφικών περιόδων.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει τον Ιούλιο και δεν φαίνεται να ανανεώνει με την Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντάς τον έτσι ελεύθερο να συμφωνήσει με σύλλογο του εξωτερικού ενόψει της ελεύθερης μεταγραφής του.

Ο Πάολο Μαλντίνι παρακολουθεί τον 27χρονο με ενδιαφέρον για άλλη μια φορά, διότι είναι ένας παίκτης που αναζητά εδώ και καιρό και πιστεύει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Ωστόσο, θέλει 5 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν και θα υπάρχουν προμήθειες που θα πρέπει να πληρώσει στον ατζέντη του Χόρχε Μέντες, ενώ και η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον τρεις φορές νικητή του Champions League.