Μπέτις: Η «πικάντικη» φωτογραφία του Μαρκ Μπάρτρα! (pic)

Ο Μαρκ Μπάρτρα ήταν εκ των σκόρερ της Μπέτις στην εντός έδρας ισοπαλία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κάνοντας «κατάθεση ψυχής» στο γήπεδο, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία που «ανέβασε» στο διαδίκτυο!

Μπέτις: Η «πικάντικη» φωτογραφία του Μαρκ Μπάρτρα! (pic)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από το 18ο κιόλας λεπτό στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπέτις με αντεπίθεση διαρκείας στο β' ημίχρονο κατάφερε έστω να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, αποσπώντας το «Χ» με 2-2. Το σύνθημα της αντεπίθεσης στο β' μέρος έδωσε ο Μαρκ Μπάρτρα, καθώς ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα σκόραρε στο 51' μειώνοντας σε 1-2, για να ακολουθήσει το γκολ του Κανάλες στο 68' το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη Δευτέρα (24/9) ο Μπάρτρα έκανε μια... ιδιαίτερη αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με εμφανή χιουμοριστική διάθεση, καθώς «ανέβασε» στα social media μια «πικάντικη» φωτογραφία που απεικονίζει στιγμή του αγώνα με πρωταγωνιστές τον ίδιο κι έναν παίκτη της Αθλέτικ! Μάλιστα, στη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά: «Από τον αγώνα που παίξαμε χθες! Δώσαμε τα πάντα»!

Δείτε την ανάρτηση του Καταλανού αμυντικού της Μπέτις: