Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει τεράστια πρόταση για τον Ρις Τζέιμς

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ, ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Ρις Τζέιμς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ετοιμάζει τεράστια πρόταση για τον Ρις Τζέιμς

Έτοιμος να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» θέλει να επενδύσει στο μέλλον με προσεγμένες κινήσεις, αρχής γενομένης από το δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρις Τζέιμς.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «don balon», ο Πέρεθ σκοπεύει να δώσει περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι για την απόκτηση του διεθνούς δεξιού μπακ, καθώς δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τις φετινές επιδόσεις του Ντάνι Καρβαχάλ.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως, η πώληση του Τζέιμς θα είναι μια ανάσα για τους Λονδρέζους, καθώς μετά την έλευση του Τοντ Μπόελι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Financial Fair Play, εξαιτίας των μεταγραφών στις οποίες προχώρησαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο Ρις Τζέιμς αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Λονδρέζικου συλλόγου και από το 2019 που προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, κατέγραψε 141 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 20 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε και το Champions League το 2021, στον τελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.