Ενρίκε: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Premier League, αλλά δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα»

Ο Λουίς Ενρίκε μιλώντας για πρώτη φορά στα Μέσα, μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Ισπανίας, αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Ενρίκε: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Premier League, αλλά δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα»

Ο Λουίς Ενρίκε παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε αρχικά για τα όσα ειπώθηκαν μετά την ανεπιτυχή πορεία της φούρια ρόχα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο προπονητικό του μέλλον.

Επιπλέον, δήλωσε πως έχει δεχθεί προτάσεις από εθνικές ομάδες, αλλά όχι από κάποιον σύλλογο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να μετακομίσει στην Αγγλία για να κάτσει στον πάγκο μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Τέλος, απέκλεισε το γεγονός να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας, καθώς θεωρεί πως θα της ταίριαζε καλύτερα κάποιος προπονητής με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε: «Από τότε που ολοκληρώθηκε το Μουντιάλ, δεν έχω διαβάσει ισπανικό Τύπο, ούτε στα social media, παρακολουθώ μόνο τα αγγλικά Μέσα. Δεν μπορείς να ελέγξεις το τι λέγεται για σένα. Το σημαντικότερο είναι να παραμένει ήρεμος και να απολαμβάνεις όσα σε ευχαριστούν.

Ό,τι και να λένε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προπονητική μου πορεία. Κάναμε λάθη αλλά έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις και εγώ με το επιτελείο μου τις πήραμε.

Θα ήθελα να δουλέψω στην Αγγλία. Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου εκεί τον Ιούλιο. Θέλω να πάω σε μία ομάδα που θα μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν θα πήγαινα σε οποιαδήποτε ομάδα της Premier League.

Είχα προτάσεις από αρκετές εθνικές ομάδες, αλλά όχι από κάποιον σύλλογο. Αν μου ερχόταν κάποια πρόταση από εθνική θα έπρεπε να είναι πολύ σοβαρή για να την αποδεχτώ. Το να έρθω αντιμέτωπος με την Ισπανία θα μου ήταν πολύ δύσκολο.

Δεν νομίζω ότι θα προπονήσω ποτέ την Βραζιλία. Νομίζω ότι της θα της ταίριαζε καλύτερα κάποιος προπονητής με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα δικά μου. Δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου».