Κόντε: Ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Τότεναμ για την «υποστήριξη και την εκτίμηση»

Ο Αντόνιο Κόντε ευχαρίστησε τους οπαδούς της Τότεναμ για την «υποστήριξη και την εκτίμησή τους» κατά την διάρκεια της θητείας του ως προπονητής στον σύλλογο του Λονδίνου.

Κόντε: Ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Τότεναμ για την «υποστήριξη και την εκτίμηση»

Ο Αντόνιο Κόντε, έφυγε από την Τότεναμ με κοινή συναίνεση την Κυριακή με τον σύλλογο να είναι τέταρτος στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Η αποχώρηση του 53χρονου Ιταλού ήρθε οκτώ ημέρες μετά από μια εκρηκτική συνέντευξη μετά την ισοπαλία 3-3 εναντίον της Σαουθάμπτον, στην οποία κατηγόρησε τους παίκτες του ως «εγωιστές» και επιτέθηκε στην κουλτούρα του συλλόγου της Τότεναμ.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Δευτέρα, ο Κόντε είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους των Σπερς που εκτίμησαν και μοιράστηκαν το πάθος μου και τον έντονο τρόπο ζωής μου στο ποδόσφαιρο ως προπονητής.

Μια ιδιαίτερη σκέψη στους θαυμαστές που πάντα μου έδειχναν υποστήριξη και εκτίμηση, ήταν αξέχαστο να τους ακούω να τραγουδούν το όνομά μου.

Το ταξίδι μας μαζί τελείωσε, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Ο Κριστιάν Στελίνι και ο Ράιαν Μέισον θα ηγηθούν της Τότεναμ για τους εναπομείναντες 10 αγώνες τους στην Premier League, που ξεκινούν την Δευτέρα 3 Απριλίου με ένα ταξίδι στην Έβερτον.