Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα παίξει φιλικό με την Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς στις ΗΠΑ το καλοκαίρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει φιλικό με την Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς στο Σαν Ντιέγκο στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα παίξει φιλικό με την Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς στις ΗΠΑ το καλοκαίρι

Η Ρέξαμ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της National League - της πέμπτης κατηγορίας του Αγγλικού ποδοσφαίρου - αγοράστηκε από τους αστέρες του Χόλιγουντ Ρομπ ΜακΕλχένι και Ράιαν Ρέινολντς τον Νοέμβριο του 2020.

Ο πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντι Κόουλ ταξίδεψε στο Σαν Ντιέγκο για να ανακοινώσει τον αγώνα, μαζί με τον ΜακΕλχένι.

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι μια «ομάδα με επίκεντρο την νεολαία που προέρχεται από την ομάδα της περιοδείας» θα λάβει μέρος στον αγώνα της 25ης Ιουλίου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Snapdragon χωρητικότητας 35.000 ατόμων.

Η Ρέξαμ και η Γιουνάιτεντ έχουν ήδη ανακοινώσει τα σχέδια προετοιμασίας για αυτό το καλοκαίρι. Η Ρέξαμ, η οποία διεκδικεί την άνοδο στην Αγγλική Football League, θα λάβει μέρος στο «The Soccer Tournament», μια διοργάνωση επτά ομάδων, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να επιστρέψει στις ΗΠΑ για προετοιμασία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο προπονητής της Ρέξαμ, Φιλ Πάρκινσον, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να μπορέσουμε να παίξουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο αγώνας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι βέβαιο ότι θα μείνει αξέχαστος στο Στάδιο Snapdragon του Σαν Ντιέγκο.

Μας αρέσει να καλωσορίζουμε υποστηρικτές από τις ΗΠΑ και ανυπομονούμε να μπορέσουμε να παίξουμε μπροστά σε μερικούς από αυτούς τους νέους οπαδούς σε αμερικανικό έδαφος το καλοκαίρι».