Τσέλσι: Εκνευρισμός για την κίνηση της Μπάγερν να πάρει προπονητή της

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε επίσημη προσέγγιση στην Τσέλσι για τον προπονητή της, Άντονι Μπάρι με τους μπλε να εμφανίζονται "απογοητευμένοι".

Τσέλσι: Εκνευρισμός για την κίνηση της Μπάγερν να πάρει προπονητή της

Ο νέος προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, αποκάλυψε την Παρασκευή ότι ήθελε να προσλάβει τον Άντονι Μπάρι, αφού συνεργάστηκε μαζί του στο Στάμφορντ Μπριτζ κατά την διάρκεια της θητείας του ως επικεφαλής του λονδρέζικου συλλόγου.

Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του ως αντικαταστάτη του Τζούλιαν Νάγκελσμαν στην Allianz Arena, ο Τούχελ δήλωσε: "Ελπίζουμε να προσθέσουμε τον Άντονι Μπάρι, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Τσέλσι".

Η απόφαση του Τούχελ να δημοσιοποιήσει το φλερτ του με τον Μπάρι απογοήτευσε την Τσέλσι, δεδομένου ότι δεν είχε γίνει καμία επίσημη προσέγγιση όταν το έκανε.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη καμία οικονομική προσφορά για να εξασφαλιστεί η μετακίνηση του Μπάρι και ο ίδιος παραμένει με συμβόλαιο στην Τσέλσι.

Ο προπονητής χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο χώρο του ποδοσφαίρου, ειδικά η δουλειά του στις στημένες φάσεις, την οποία έχουν αξιοποιήσει οι Τούχελ, Φρανκ Λάμπαρντ και Γκρέιαμ Πότερ κατά την διάρκεια της θητείας του στην Τσέλσι.

Ο Μπάρι, ο οποίος είχε 279 συμμετοχές κατά την διάρκεια της καριέρας του ως παίκτης, ήρθε για πρώτη φορά στην Τσέλσι το 2020 ως βοηθός προπονητή, αφού είχε προπονήσει για τρία χρόνια στην Γουίγκαν.

Ο 36χρονος εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας τον Φεβρουάριο του 2021 και στη συνέχεια εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Βελγίου την επόμενη χρονιά.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μπάρι, ο οποίος γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, ανέλαβε ρόλο προπονητή μερικής απασχόλησης στην ομάδα προπονητών της Πορτογαλίας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.