Πωλητήριο της Λάτσιο στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο, η οποία αξιώνει πλέον 40 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του το καλοκαίρι.

Πωλητήριο της Λάτσιο στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, καθώς ειδοποίησε τη διοίκηση της Λάτσιο ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο που ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι «λατσιάλι» αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αξιώνουν πλέον το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικά χρόνια η Λάτσιο ζητούσε ένα ποσό που έφτανε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ ο Σέρβος μέσος έχει καταγράψει την τρέχουσα περίοδο 6 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει από τη Γιουβέντους, ώστε να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή της με την αποχώρηση του Αντριέν Ραμπιό, όπως επίσης και από αρκετές ομάδες της Premier League στην Αγγλία.