Τούχελ: «Να πάρουμε όλους τους τίτλους»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερ Μονάχου. 

Τούχελ: «Να πάρουμε όλους τους τίτλους»

Ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε τη Μπάγερ Μονάχου και ο ίδιος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως γνωρίζει καλά τη σημασία της αποστολής του. Μάλιστας, ο νέος προπονητής των Βαυαρών τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους.


«Μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους τίτλους φέτος. Τα πράγματα έγιναν γρήγορα. Το timing ήταν έκπληξη, δεν το περίμενα και δεν υπήρχε καμία επαφή εκ των προτέρων. Υπέθεσα ότι θα συνέχιζα την καριέρα μου κάπου άλλου. Αν υπογράψεις συμβόλαιο με την Μπάγερν, είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ ειλικρινά για την εμπιστοσύνη στον Όλιβερ Καν, τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τον Χέρμπερτ Χάινερ και τον Ούλι Χένες.

Ακόμα κι αν είσαι στο εξωτερικό για ένα διάστημα που εργάζεσαι, γίνεται ακόμη περισσότερο επίγνωση της σημασίας της Μπάγερν. Μπάγερν σημαίνει νίκη, επίσης με τον τρόπο που γίνεται. Το DNA της Μπάγερν έχει να κάνει με τη νίκη, επίσης με τον τρόπο που παίζεις ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ πραγματικά να δουλέψω με αυτή την ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τόμας Τούχελ στην παρουσίασή του από την Μπάγερν.