Ραμπιό: «Ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ, λόγω του Τζέραρντ»

Ο Αντριέν Ραμπιό σε δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Λίβερπουλ, ενώ χαρακτήρισε τους Στίβεν Τζέραρντ και Ζινεντίν Ζιντάν ως είδωλά του.

Ραμπιό: «Ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ, λόγω του Τζέραρντ»

Ο Αντριέν Ραμπιό μιλώντας σε εφημερίδα του Τορίνο δήλωσε οπαδός της Λίβερπουλ από τα παδικά του κίολας χρόνια λόγω του Στίβεν Τζέραρντ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην Γιουβέντους.

«Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ, λόγω του θαυμασμού μου για τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μαζί με τον Ζιντάν ήταν τα είδωλα μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους, αλλά θέλω να δω τις προτάσεις που θα έρθουν και στο τέλος της σεζόν θ' αποφασίσω», ήταν τα λόγια του κεντρικού μέσου της «γηραιάς κυρίας».

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Γιουβέντους θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον διεθνή Γάλλο, ωστόσο εκείνος θέλει να αποχωρήσει και να αγωνιστεί στην Premier League.

Το συμβόλαιο του Ραμπιό με τους «μπιανκονέρι» ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές, έχοντας και εννέα γκολ.