Λίβερπουλ: Δεν πωλούνται Ντίας και Ζότα, θέλει Μάουντ ανεξάρτητα από τον Μπέλινγκχαμ

Δεν πρόκειται να πουλήσει τους Λουίς Ντίας και Ντιόγκο Ζότα για να αποκτήσει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ η Λίβερπουλ. Στο στόχαστρο ο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι ανεξάρτητα από το εάν θα αποκτηθεί ο Άγγλος μέσος της Ντόρτμουντ.

Λίβερπουλ: Δεν πωλούνται Ντίας και Ζότα, θέλει Μάουντ ανεξάρτητα από τον Μπέλινγκχαμ

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Λίβερπουλ να θέλει να πουλήσει τον Λουίς Ντίας ή τον Ντιόγκο Ζότα προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό διότι μια ενδεχόμενη συμφωνία με την Ντόρτμουντ θα αφορά πληρωμή κατανεμημένη σε δόσεις. Έτσι δεν είναι ανάγκη για την Λίβερπουλ να πουλήσει παίκτες για να συγκεντρώσει χρήματα.

Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπέλινγκχαμ να απομακρύνεται από τους κυπελλούχους Αγγλίας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγλος μέσος είναι ο κορυφαίος στόχος της Λίβερπουλ.

Στα υπέρ της Λίβερπουλ είναι το γεγονός ότι έχει καλή σχέση με τους Τζόρνταν Χέντερσον και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο Μπέλινγκχαμ εξετάζει τις επιλογές του και η εικόνα να είναι πολύ πιο ξεκάθαρη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ακόμη κι αν η Λίβερπουλ αποκτήσει τον Μπέλινγκχαμ, θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν ακόμα μέσο και ο Μέισον Μάουντ της Τσέλσι είναι μια σοβαρή επιλογή.

Ο,τι κι αν συμβεί, ξεκαθαρίζεται πως ο Λουίς Ντίαζ δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι του μέλλοντος της Λίβερπουλ και βασικό γρανάζι στα μακροπρόθεσμα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Όσο για τον Ντιόγκο Ζότα, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή και ψηλά στην εκτίμηση του Γερμανού.