L’ Equipe: «Πιο αβέβαιο από ποτέ το μέλλον του Μέσι στην Παρί»

Κοντά στην αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’ Equipe».

L’ Equipe: «Πιο αβέβαιο από ποτέ το μέλλον του Μέσι στην Παρί»

Ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Μερίδα οπαδών των Παριζιάνων αποδοκίμασε τον Αργεντινό επιθετικό στο παιχνίδι με τη Ρεν, που οι πρωταθλητές γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την αντίπαλό τους.

Όπως σημειώνει η «L’ Equipe», τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι ίδιοι οι ιθύνοντες της Παρί εμφανίζονται πλέον επιφυλακτικοί για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μετά το ματς με τη Ρεν ο Μέσι πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, χωρίς να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Παρί για την παρουσία τους στο γήπεδο, όπως έκαναν οι συμπαίκτες του, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνονται οι φήμες που θέλουν τον παίκτη να επιστρέφει το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.