Ρεάλ Μαδρίτης: Ξέσπασμα αγάπης του Πέρεθ για Ρονάλντο και Ζιντάν

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τον πρώην ποδοσφαιριστή και τον πρώην προπονητή της ομάδας, συγκαταλέγοντάς τους, στους «μύθους» του συλλόγου.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ξέσπασμα αγάπης του Πέρεθ για Ρονάλντο και Ζιντάν

Φυσικά και οι δύο έχουν μια θέση στους κορυφαίους της Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ χαρακτήρισε «άξιο αντικαταστάτη του Αλφρέντο Ντι Στέφανο», όσο και ο «Ζιζού» που ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ανέδειξε το μεγαλείο του μέσα από τις δύο του θητείες στη «βασίλισσα».

Οι δηλώσεις του Πέρεθ:

«Ο Ρονάλντο και ο Ζιντάν γνωρίζουν ότι η Ρεάλ θα είναι για πάντα το σπίτι τους. Ο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου και άξιος αντικαταστάτης του Αλφρέντο Ντι Στέφανο. «Η καριέρα του Κριστιάνο θα μνημονεύεται στις επόμενες γενιές. Είναι παράδειγμα για όλους όσους θα φορέσουν την φανέλα της Ρεάλ, αλλά και για όσους ονειρεύονται να την φορέσουν. Σ' ευχαριστούμε πολύ Κριστιάνο!

Ο Ζιντάν είναι ένας απο του γίγαντες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ως προπονητής μπήκε στην ιστορία μας, κατακτώντας εννιά τίτλους μέσα σε δυόμιση χρόνια με τρία συνεχόμενα Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που κανείς στον κόσμο δεν το έχει πετύχει. Ο Ζιντάν είναι η ιστορία της Ρεάλ, ένας απο τους μεγαλύτερους μύθους μας. Σ' ευχαριστούμε Ζιζού!».