Έντεγκααρντ: «Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά...»

Ο Μίκελ Αρτέτα παραδέχτηκε ότι ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από το Europa League ήταν ένα τεράστιο πλήγμα, αλλά θα φέρει «διαύγεια» στη σεζόν της. Το σύνθημα ενόψει της συνέχειας έδωσε ο Έντεγκααρντ.

Έντεγκααρντ: «Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά...»

Η Άρσεναλ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Europa League. Ωστόσο, ο προπονητής της Άρσεναλ έχει ήδη στρέψει το βλέμμα του στην Premier League, απαιτώντας από την ομάδα του να ανακάμψει απέναντι στην άνευ προπονητή Κρίσταλ Πάλας την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Μίκελ Αρτέτα δήλωσε πως: "Η ήττα της Σπόρτινγκ είναι ένα τεράστιο πλήγμα, αλλά φέρνει διαύγεια στη σεζόν.

Έχουμε 11 παιχνίδια να παίξουμε, 11 παιχνίδια της Premier League και έναν μεγάλο τελικό με την Κρίσταλ Πάλας.

Η συγκέντρωση πρέπει να είναι εκεί και πρέπει να μάθουμε από την αποψινή βραδιά".

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ επανέλαβε το συναίσθημα του προπονητή του και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με την Πάλας, όπου με νίκη η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μπορεί να ξεφύγει οκτώ βαθμούς στην κορυφή, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται στο Κύπελλο FA με την Μπέρνλι στο Etihad το Σάββατο.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ δήλωσε: "Το συζητήσαμε ήδη στα αποδυτήρια. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά τώρα.

Πρέπει να κοιτάξουμε την Κυριακή. Ξεκίνησε ήδη τώρα στα αποδυτήρια και ετοιμαζόμαστε.

Απλά πρέπει να αλλάξουμε και πάλι τη νοοτροπία μας. Νομίζω ότι όλοι είναι απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και απλά να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή".